u bent op: www.chentaiji.be> missie
Logo


 

MISSIE

 

World Chen Taiji Association Belgium geeft training in de Chinese krijgs- en bewegingskunsten Chen stijl taijiquan, xingyiquan en baguazhang ter  bevordering van het fysisch, mentaal en spiritueel welzijn. WCTAB  is sinds 1999 uniek en één der eerst nederlandstalige Chen stijl taiji centra in Vlaanderen. Doel van de training is het ontwikkelen van authentiek Chenjiagou taijiquan, gezondheid en sereniteit. Wij streven naar de hoogst mogelijke integratie van de authentieke materie. Om dit doel te bereiken volgen wij de traditie van grootmeester Chen Xiao Wang, 19de generatie Chen stijl Taijiquan.
Taijiquan, Xingyiquan en Baguazhang vormen een geheel en worden daardoor de drie interne krijgskunsten genoemd. Taijiquan is de meest verspreide Gong Fu (Kung Fu) stijl in de wereld. Taijiquan is voor jong en oud, man en vrouw en in alle situaties bruikbaar.

 

Training & Workshops

 

Training en  workshops  zijn een hulpmiddel voor iedereen die de kwaliteit van zijn leven wil verbeteren, door verantwoordelijkheid te nemen voor eigen groei, ontwikkeling en succes.


WCTAB bouwt aan zelfvertrouwen, respect, acceptatie en motivatie, waardoor onafhankelijk optreden en spirituele verdieping mogelijk wordt.
Onder leiding van deskundige instructie ontdekt men welke onvermoede bronnen van energie, uithoudingsvermogen en karaktersterkte men bezit, wat zich uit in doeltreffendheid en zelfbewustzijn

 

Beroepsopleiding - Training - Coaching

 

U wilt een eigen school opstarten? Laat u professioneel begeleiden en ondersteunen

 

WCTAB organiseert jaarlijks activiteiten, trainingen en workshops om dieper in de materie door te dringen. Tijdens de workshops krijgt men ook de gelegenheid om méér gevorderde disciplines aan te leren.


WCTAB biedt u de mogelijkheid om binnen de school als assistent trainer te functioneren als aanloop tot een professionele activiteit en zet zich in voor een professionele en zinvolle trainersaanpak, "train de trainer".


Initiatie  -  Demo's -  Bedrijfstrainingen

 


Op aanvraag verzorgen wij initiaties en demonstraties voor elke doelgroep


Lidmaatschap WCTAB


Lidmaatschap betekent dat u geniet van de professionele steun van WCTAB! Persoonlijk advies is exclusief voorbehouden aan WCTAB- leden. Deze exclusiviteit verleent u de ruggesteun en know-how van WCTAB. Als lid bent u ook  gedekt  tegen mogelijke ongevallen.


Hoe WCTAB- lid worden?


Gelieve WCTAB te contacteren via onze ' contactpagina ' om de verschillende mogelijkheden aangaande  les- & lidgeld te bespreken. Op aanvraag is een attest voor fiscale aftrekbaarheid als beroepskost te bekomen.

 

 

 

 

 TOP


World Chen Taiji Association Belgium (WCTAB) nodigt u van harte uit om deze originele kunst te leren en wenst u alvast succes met uw training.

 

 

 

 

 

Chen Xiaowang WTA

 

 

Real Power Therapy

 

 

Real Power Therapy

disciplines

 

TaiJi

 

Xing Yi

 

Ba Gua

 

Qi Gong

 

RPT